Romania 2014:diagnostic final sindromul imunodeficientei – o analiza holistica.

Romania 2014:diagnostic final sindromul imunodeficientei – o analiza holistica.


Daca tarile cucerite au fost obisnuite sa
traiasca libere si dupa propriile lor legi, nu sunt decât
trei mijloace pentru a le putea pastra sub ocupatie:
– primul este de a le ruina in mod complet;
– al doilea este de a le coloniza cu alta
populatie;
– al treilea este de a le lasa propriile lor legi,
de a le impune numai plata unui tribut si de
a insarcina un mic numar din cetatenii lor cu
conservarea acestei posesiuni. Neputându-se
mentine decât prin puterea si protectia
ocupantului, acesti guvernanti sunt interesati
sa intrebuinteze totul pentru permanetizarea
starii existente.
Niccolo Machiavelli,
filosof italian, fondatorul politologiei
(1469-1527)
“Sunteti noul stapan al unei tari si vreti sa va asigurati ca veti ramane astfel pentru totdeauna .
In acest scop, chemati la dumneavoastra doua persoane, independente una de alta,
persoane de care sunteti sigur ca vor face ceea ce le cereti. Pe una o orientati spre stânga si o
finantati sa formeze un partid, pe cealalta o finantati de asemenea si o sprijiniti sa formeze un
partid de dreapta. Acum aveti doua partide in opozitie: dumneavoastra finantati propaganda,
alegerile, actiunile si sunteti cel mai bine informat asupra planurilor lor. Ceea ce inseamna ca
le controlati pe amândoua. Doriti ca unul din partide sa aiba mai mari sanse, ii alocati deci
sume mai mari de bani decât celuilalt partid. Ambele partide sunt convinse ca dumneavoastra
sunteti de partea lor. Poporul se afla atât de prins in acest joc „stânga sau dreapta” si invers,
incât niciodata nu-si va da seama ca dumneavoastra sunteti cauza neintelegerii dintre aceste
partide. Dimpotriva, poporul va va chema in ajutor si va va cere sfatul.”
Jan Van Helsing , Organizatiile Secrete.
Evolutia umana- spirituala,pe langa folosirea intr-o masura din ce in ce mai mare a potentialului fiintei genereaza si o viziune obiectiva asupra lumii, viziune care ne simtim obligati sa o impartasim si celor putini, elitei,care se apleaca deasupra acestor randuri.

Modul de gandire holistic “vede” cosmosul ca pe o fiinta vie, guvernata de legile de necontestat ale naturii cum ar fi gravitatia, legea actiunii si reactiunii, s.a.m.d.p.
O armonie si un echilibru absolut se poate observa de la atom cu particulele lui pana la planete, sateliti naturali, constelatii, galaxii, intreaga Creatie.

Dumnezeu a dat insa Omului Libertatea Absoluta si posibilitatea de a-si fauri propriile legi, legile sociale, legile umane. Libertatea data de Creator Omului ii permite pentru o perioada mai mare sau mai mica sa ignore, sa calce in picioare aceste legi ale firii,ale universului. Practica spirituala duce la acea intelepciune ce ne face sa intelegem aceste legitati si sa le respectam, intrand astfel in armonie prin cunoastere profunda, cu noi insine si cu universul. Aceasta intelepciune este scopul suprem al vietii, iar cunoasterea si amintirea continua a naturii noastre divine ar trebui sa fie imperativ realizata daca vrem sa supravietuim ca individ, popor, specie.

Incalcarea legilor firii pe termen mediu si lung are efecte devastatoare asupra individului si societatii in ansamblul ei.
In Romania aceste legi ale firii, ale naturii, sunt complet ignorate de decenii bune.
Sa ne imaginam ca la nivel atomic particulele incep sa aibe Constiinta, Liber arbitru si incep sa actioneze haotic nemaivrand sa respecte locul lor in creatie. Ba mai mult sa faca ce vor ele crezand ca asa este mai bine. Haosul generat este de neconceput .

Est modus in rebus.
Inca un exemplu: La nivelul corpului uman celulele albe responsabile cu lupta impotriva agentilor patogeni, decid ca este timpul sa treaca pe cont propriu, sa se comporte dupa cum vor ele uitand faptul ca ele nu pot trai in afara acestei minunate creatii care este corpul uman. Mai mult in loc sa-si indeplineasca functile pentru care au fost create cauta cu orice pret sa se imbogateasca, si sa dobandeasca o putere cat mai mare asupra celorlalte celule.
Sindromul imunodeficientei este cel care impiedica organismul sa mai poata lupta impotriva agresiunilor patogene, ba mai mult leucocitele incep sa lupte uneori cu propriul organism.Se poate muri apoi simplu dintr-o banala raceala.
Corpul uman este un univers in el insusi, un miracol care confirma existenta lui Dumnezeu cu toate procesele care se defasoara inconstient , cu celulele si fiintele care convietuiesc impreuna cu noi, de la bacterii, acarieni, fiintele care se hranesc cu celulele moarte, toate sunt in armonie iar atunci cand legile firii nu sunt respectate acest univers decade si moare.
Evident ca daca nu traim sanatos, daca ne otravim cu feluritele produse pe care societatea de consum ni le pune la dispozitie: de la mancarea plina de substante daunatoare pana la alcool, tutun, si alte substante, sau cu ganduri negative si emotii distructive vom cauza boala organismului si in final moartea lui.
E Pluribus Unum
De exemplu un popor, o tara, este un organism la o alta scara, cum intreaga omenire este o fiinta. Planeta Pamant insasi este o fiinta vie care ne permite sa convietuim la fel cum de exemplu bacteriile benefice din sistemul nostru digestiv traiesc si ne ajuta sa traim. Din pacate oamenii ca celule ale acestui sistem nu doar ca se inmultesc nesanatos dar si otravesc aceasta planeta.
Continuand paralela noastra si focalizandu-ne asupra Romaniei ca fiinta vie putem afirma ca serviciile de informatii, serviciile secrete, securitatea, reprezinta celulele albe, leucocitele, cele care au ca rol sa protejeze si sa lupte impotriva agresiunilor, impotriva a tot ceea ce inseamna atac la organismul pe care il reprezinta Poporul Roman si Tara Romania.
Ce au facut aceste celule albe?
In decembrie 1989 si-au dat inima la caini, apoi aceste celule albe, s-au inmultit ca intr-un corp care sufera de o infectie. Azi in Romania si strainatate sunt de cel putin cinci ori mai multi agenti ai serviciilor de informatii romane decat pe vremea regimului Ceausescu in conditiile in care populatia s-a injumatatit aproape( populatia este cred in jur de 13 miloane iar in 1989 erau aproximativ 23 de milioane) . S-a produs o suprapopulare a muribundului organism cu celule albe.

Tara este sufocata de aceste leucocite care in loc sa-si ajute tara, sa o apere, sa protejeze cetatenii si sa le asigure un trai mai bun ,au decis sa-si urmeze propriul interes si bunastare, uitand ca sunt parte integranta in fiinta numita Romania si ca acest organism a ajuns datorita sindromului imunodeficientei de care sufera muribund.

Toate posturile cheie sunt ocupate de ei: justitia, mass media, lumea afacerilor, politica,banci, biserica, secte religioase,armata,politie,jandarmerie,lumea medicala, “societatea civila” s.a.m.d.p.

Totul este manipulat cu o totala ignorare a legilor firii,ale naturii, generand astfel efecte vizibile devastatoare: saracie, somaj,lipsa unei economii concurentiale, migrarea masiva a fortei de munca si a creierelor peste hotare, colapsul sistemului medical, de educatie, lipsa infrastructurii si lista poate continua la nesfarsit.





Simulacrul democratiei este mentinut de aceia care iti spun ca poporul roman a ajuns atat de jos pentru ca asa a votat. Nimic mai fals!

Techica de manipulare folosita este urmatoarea: Dai senzatia libertatii- te duci la vot sa alegi intre doua sau mai multe persoane dar acestea sunt toate din acelasi sistem deci pe oricine ai vota, pentru tine ca cetatean nimic nu se va schimba, pentru ca toti desi au chipuri si staturi diferite sunt de fapt tentacule ale aceleiasi caracatite.
Aceeasi Marie cu alta palarie .

Ai senzatia libertatii alegand astfel doar din cartile pe care le vor ei, care iti sunt puse pe masa.Stim ca in pachetul de carti de joc exista si asi si alte carti valoroase dar tie iti sunt puse pe masa de vot doar carti sub mediocre si ti se spune ca esti liber sa alegi. In plus nu se permite valorilor sa ajunga acolo.

Clasa politica: de 25 de ani avem aceleasi personaje, (din cand in cand mai este reactivat vre-o celula-agent noua pentru public ,dar totusi veche,alt acoperit si ne este bagat pe gat cu putina zeama de lamiie ca sa ne taie greata )

.Nici macar nu se sinchisesc,nu au bunul simt sa plece, sa lase locul unora care dau rezultate, care vor sa faca ceva bun pentru tara asta. Nici vorba: cainele de la macelarie nu mai pleaca. Avem astfel aceleasi personaje de nimic bune, varate cu de-a sila prin manipularile de care suntem satui ale acestor servicii prin presa, televiziune.mass media, sau alte parghii , inclusiv cele financiare,in conducerea tarii, sau in egala masura in opozitie. Caci omul se cunoaste dupa fapte si pomul dupa roade.

Concluzia? Celulele albe care ar trebui sa protejeze tara si sa o mentina sanatoasa sufera de sindromul imunodeficientei .



Be the first to reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *